top of page

Alma Libre - De Vleeshalle

Updated: Apr 16

Op zoek naar een plek waar je zonder zorgen met vrienden kan uit eten waarbij er ook nog eens genoeg keuze is voor iedereen? Dat kan! En wel bij de Vleeshalle in Mechelen.

Alma Libre Glutenvrij

Als we door corona niet op vakantie kunnen dan doen we maar even alsof we in het verre Mexico zitten door lekker te gaan eten bij Alma Libre in Mechelen!  


Alma Libre heeft naast haar foodtrucks gelukkig ook een stand in de Vleeshalle in Mechelen, waardoor je het hele jaar door kan genieten van hun zalige Mexicaanse keuken. Mexico, what's not to love?! Naast het hoge level aan comfort food en de zalige smaken is de Mexicaanse keuken vaak ook gewoon helemaal glutenvrij. Zo ook bij Alma Libre: bijna alles kan hier glutenvrij bestelt worden. De allergenen staan dan ook heel duidelijk aangegeven op de kaart en als er iets niet duidelijk is kan je dit ook steeds vragen, ze zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Ohja en alles is ook gewoon mega lekker :) Met een bijna volledig glutenvrije kaart gaat het hier voor een keer eens om positieve keuzestress!

Voor wie het wel eens vervelend vindt om altijd degene te zijn die de keuze maakt voor het restaurant, om er zeker van te zijn dat je er zelf ook terecht kan, is de Vleeshalle een fijne optie. Hier kan iedereen individueel bij een restaurantje bestellen waar hij zin in heeft, wil de ene Italiaans en de ander Spaans, allemaal geen probleem want er is hier voor ieder wat wils! En voor mij doet het dan ook voor een keer vergeten dat er speciaal met jou rekening gehouden moet worden, je hebt nog steeds zelf je eigen eten onder controle, maar je vrienden kunnen ook kiezen waar ze zin in hebben, win-win dus :) Tot slot ligt deze gezellige food market in het midden van 't stad en is het makkelijk bereikbaar (geen gedoe dus om in the middle of nowhere naar een vaag restaurant te zoeken). 


Alma Libre Mechelen

Praktisch

Alma Libre 

Huidevettersstraat 7 2800 Mechelen


karen@almalibre.be

0478 22 40 60


De Vleeshalle

Huidevettersstraat 7 2800 Mechelen


Let op: zowel menu's als restauranteigenaars kunnen veranderen. Vraag dus steeds goed na bij het reserveren en bestellen wat de glutenvrije mogelijkheden zijn.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page