top of page

De Foyer - Oostende

Updated: Aug 25, 2022

Glutenvrij genieten met zicht op zee? Dat kan bij De Foyer in Oostende! Dit restaurant weet waar ze mee bezig zijn en kan dan ook het grootste deel van hun menukaart aanpassen naar gluten- en/of lactosevrije wensen. Tip: reserveer op voorhand want het is algemeen geweten dat het hier goed vertoeven is, ook voor mensen zonder intoleranties 😉


De Foyer Oostende glutenvrij

Even uitwaaien aan zee in de herfst of gezellig over de dijk wandelen in de zomerzon, een weekendje doorbrengen aan de Belgische kust is altijd een goed idee. En bij een ontspannen weekendje aan zee hoort natuurlijk ook lekker eten hé!


In Oostende zijn er ondertussen al enkele goede glutenvrije adressen te vinden, maar diegene die er voor mij met kop en schouder bovenuit steekt is toch wel De Foyer. Zowel de bediening als de keuken heeft hier een uitgebreide kennis over verschillende intoleranties en kan dan ook het grootste deel van hun menukaart aanpassen naar glutenvrij en/of lactosevrij.Het restaurant is gelegen op de dijk en hun terras heeft dan ook een prachtig uitzicht op de zee. Als het kan probeer dan zeker een tafel buiten te reserveren zodat je kan genieten van een mooie zonsondergang. De Foyer is een favoriet bij velen, probeer dus steeds op voorhand te reserveren en geef dan alvast aan dat je glutenintolerant bent. Zo kan de keuken zich perfect voorbereiden op jouw komst!


Als krokettenliefhebber in hart en nieren moest en zou ik de garnaal-en kaaskroketten geproefd hebben. Gelukkig ging mijn vriend hier snel mee akkoord en kon ik zo genieten van deze ongelofelijk lekkere kroketten. Super knapperig langs buiten, en een heerlijk zachte vulling binnenin. Echt zoals het hoort! Voor mij smaakten deze net als vroeger, zoals de glutenvolle kroketten en ook mijn vriend (die wel gewoon gluten mag eten) kon geen verschil opmerken. Echt een aanrader dus 😉 Als hoofdgerecht ging ik voor de scampi Foyer en ook deze waren top, top top!


Conclusie: een prachtig uitzicht, zeer vriendelijke bediening en super lekker eten zonder zorgen. Veruit mijn favoriete restaurant in Oostende en alleen al voor de kroketten zou ik hier elke week terug kunnen komen!

Glutenvrij Oostende bij De Foyer

Praktisch

De Foyer

Albert I Promenade 62B

8400 Oostende


Email: info@foyeroostende.be

Telefoon: +32 59 51 61 22


Let op: zowel menu's als restauranteigenaars kunnen veranderen. Vraag dus steeds goed na bij het reserveren en bestellen wat de glutenvrije mogelijkheden zijn.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page