Glutenvrije borrelplank - Colruyt
top of page

Glutenvrije borrelplank - Colruyt

Updated: Aug 2, 2022

De eerste maand van de zomervakantie mag dan al wel bijna voorbij zijn, er komen nog meer dan genoeg zonnige dagen aan om te genieten van al het goede wat de zomer te bieden heeft: frisse wijntjes, spontane barbecues, late avonden met vrienden en heel veel glutenvrije hapjes! Benieuwd hoe je een glutenvrije borrelplank tevoorschijn kan toveren die wat meer tot de verbeelding spreekt dan enkel wat tomaat en komkommer? Lees dan maar snel verder 😉


Glutenvrije borrelplank Colruyt

Ondanks dat het vaak wat zoeken is naar de glutenvrije producten bij de Colruyt, hebben ze toch wel enkele verrassende producten in de aanbieding. Soms is het even zoeken in de rekken, maar geloof me, deze hapjes zijn het zeker waard 😊 Glutenvrij bezoek? Met een paar kleine aanpassingen kan je gemakkelijk een volledig glutenvrije borrelplank maken die zeker niet zal onderdoen voor een glutenvolle versie!


Wil je graag deze glutenvrije hapjes ook een keer in huis halen? Zet dan even de volgende producten op je boodschappenlijstje:

Glutenvrije apéro Colruyt
  1. Olijven: De Griekse olijven van Boni zijn glutenvrij en ontzettend lekker. Extra handig als je niet kan kiezen tussen groen en zwart. Deze versie is ook lactosevrij.

  2. Halfzongedroogde tomaten: Deze halfgedroogde tomaten zijn minder taai dan volledig zongedroogde tomaten en kunnen niet missen op een mediteraanse borrelplank. Op de verpakking staat 'kan sporen van gluten bevatten', je kiest zelf of je deze producten wel of niet eet.

  3. Gevulde kerspaprika: De licht pikante paprika's zijn met een lactosevrije roomkaas gevuld en zullen op zijn voor je het weet!

  4. Charcuterie: Wij kozen voor de Franse Charcuterieschotel, maar veel andere charcuteriehapjes zijn ook glutenvrij, de volledige verzameling vind je hieronder. Let op, deze is niet lactosevrij.

  5. Kaasblokjes: Voor de kaasliefhebbers is er ook genoeg keuze tussen verschillende smaken grote kaasblokken, persoonlijk ben ik hier echter geen fan van 🙈

  6. Noten: Eender welke noten zijn altijd een favoriet op een borrelplank maar wil je toch eens wat anders, kies dan voor deze cashewnoten met rozemarijn. Let op, ze zijn verslavend lekker!

  7. Chips of ander lekkers: Voor deze borrelplank gingen we voor de BBQ & Chili maisballetjes van het huismerk van Colruyt. Eerste keer dat we deze testte en voor wie de Lays Grills chips mist, dit is je nieuwe favoriet 😉 Je zou het niet verwachten maar deze kleine balletjes zijn enorm smaakvol en gluten- en lactosevrij!



Ben je op zoek naar extra veel glutenvrije hapjes? De volgende producten zijn ook allemaal glutenvrij:

Tijd om de boodschappenlijst eens boven te halen en wat vrienden of familie uit te nodigen voor volgend weekend 😎 Uiteraard zijn er ook verschillende dips, tapende etc. glutenvrij te verkrijgen bij Colruyt, te veel om hier allemaal op te noemen. Liever boodschappen doen bij Albert Heijn? Check dan zeker deze glutenvrije borrelhapjes!


Let op: ingrediënten kunnen veranderen, lees dus steeds goed de verpakking na.

Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page