top of page

Kerstkoekjes Hema - Glutenvrij & Vegan

Updated: Aug 25, 2022

It's beginning to look a lot like Christmas! Behalve dan dat we nog geen kerstboom hebben staan... Wat ik wel al in huis heb gehaald zijn de kerstkoekjes die Hema dit jaar in de winkel heeft liggen. Zo fijn dat ze na de pepernoten en kerstkransjes hun glutenvrije (en vegan!) gamma gewoon verder blijven uitbreiden!Ondanks dat 125 gram als heel erg weinig klinkt en de zakjes licht aanvoelen, zitten er toch lekker veel koekjes in de verpakking. En gelukkig maar, want wat zijn ze lekker! Ook mijn vriend die niet glutenvrij moet eten heeft ze getest en goedgekeurd.


De cranberry chocolate chip cookies zijn heel zacht van smaak en textuur (met de toch wel typische glutenvrije kruimeligheid) en goed gevuld met cranberries. De chocolade viel mij hier niet echt op. Zelf vind ik ze iets te kruimelig maar mijn vriend is wel fan!En dan de gingerbread cookies... Ik ben fan! Deze koekjes hebben de enige echte gingerbread-snap, zo knapperig kom je ze helaas glutenvrij niet snel tegen dus ik zou zeggen profiteer ervan voor zolang het kan. Voor mij is dit hoe ze horen te zijn, oké misschien een formaat groter, maar goed. De smaak, de textuur, hoe ze eruit zien, alles zit goed bij deze koekjes. Bon, ik denk dat het ondertussen dus wel duidelijk is dat dit veruit mijn favoriete kerstkoekje van 2021 gaat zijn :)Praktisch

Te koop bij Hema filialen in België en Nederland + online

€ 3 voor 125 gr, beide smaken hebben dezelfde prijs

Glutenvrij, lactosevrij en vegan

Heerlijke kerstkoekjes die eigenlijk het hele jaar door verkocht zouden moeten worden


Let op: ingrediënten kunnen veranderen, lees dus steeds goed de verpakking na.

Comments


Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page