top of page

SEB Frit - Mechelen

Geen beter begin van het weekend dan met een goei pak frieten van de frituur, toch? 🍟 Maar wat als je glutenintolerant bent? Dan is de keuze bij de meeste frituren vaak erg beperkt. Gelukkig is er in Mechelen SEB Frit, waar je kan genieten van heerlijke frietjes én een grote keuze aan glutenvrije snacks!


SEB Frit - Glutenvrije frietjes en snacks Mechelen

Met de lekkerste frietjes van Mechelen is SEB Frit onze favoriete frituur geworden. En elke keer weer is de keuzestress gegarandeerd, want met glutenvrije kaaskroketten, bitterballen, chicken nuggets, groentekroketten én nog meer op het menu, is er voor ieder wat wils. 🤤


Alles gescheiden, alles veilig

Bij SEB Frit zit je ook met een glutenintolerantie helemaal goed. De glutenvrije snacks worden volledig apart van de glutenbevattende varianten bewaard en gefrituurd . Let wel even op als je zowel glutenvrije als gewone snacks bestelt, vraag dan zeker om de glutenbevattende snacks apart te verpakken om kruisbesmetting te vermijden. Zo kan je zorgeloos genieten van je frietje.

Conclusie: lekkere frietjes, een uitgebreide keuze aan glutenvrije snacks, een toplocatie in het centrum van Mechelen en supervriendelijke uitbaters: bij SEB Frit kan je zorgeloos terecht voor je (wekelijkse) portie frietjes. Wat wil je nog meer om je weekend goed in te zetten? 🥳


Glutenvrij Mechelen - SEB Frit

Praktisch

SEB Frit

Hoogstraat 26,

2800 Mechelen


Let op: zowel menu's als restauranteigenaars kunnen veranderen. Vraag dus steeds goed na bij het reserveren en bestellen wat de glutenvrije mogelijkheden zijn.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page