top of page

Spago Pizzeria & Ristorante - Brussel

Updated: Aug 2, 2022

Als er één keuken is waar je er altijd op kan rekenen dat ze iets glutenvrij hebben, dan is dat verrassend genoeg de Italiaanse keuken! Zo ook restaurant Spago in hartje Brussel. Hier hebben ze standaard glutenvrije pasta in huis en kunnen ze veel sauzen glutenvrij maken. Ideaal dus om neer te strijken na een dagje Brussel 😊

Spago Glutenvrij Brussel

Door de centrale ligging (dicht bij de Beurs van Brussel) valt er bij Spago altijd wel iets te beleven. Probeer in de zomer dan zeker ook een tafeltje op het terras te bemachtigen om te genieten van de gezellige drukte. Binnenin is het restaurant zeer modern en warm ingericht met extra zachte, comfortable stoelen. Bereid je dus maar voor om extra lang te blijven zitten met een lekker glas wijn en goed gezelschap 😉


Bon, tijd voor het eten! Een glutenvrije pizza staat helaas niet op het menu, maar van de meer dan tien verschillende pasta's die op de menukaart staan kan er een groot deel volledig glutenvrij gemaakt worden. Je krijgt ook steeds de keuze tussen glutenvrije spaghetti of penne, zodat je de juiste pasta kan kiezen voor bij de saus. Aangezien er geen allergenen staan aangegeven op de menukaart is het belangrijk om steeds te overleggen met de ober welke gerechten mogelijk zijn.

Ook qua prijs/kwaliteit zijn ze bij Spago heel correct. Het eten is erg lekker, maar zeker niets speciaals. Gewoon een deftige pasta die altijd wel smaakt. Gezien de centrale ligging is de prijs dan ook zeker niet overdreven, zeker in vergelijking met enkele andere zaken in de buurt.


Conclusie: Spago is een heel toegankelijk restaurant waar iedereen wel wat lekkers op het menu vindt. Of je nu op stap bent met vrienden en honger gekregen hebt, of net een dagje Brussel ontdekken achter de rug hebt. Als je hier je voeten onder tafel schuift is het enige wat telt nog genieten!

Glutenvrij Brussel Spago

Praktisch

Spago Pizzeria & Ristorante

Karperbrug 13,

1000 Brussel


Telefoon: +32 2 512 25 30


Let op: zowel menu's als restauranteigenaars kunnen veranderen. Vraag dus steeds goed na bij het reserveren en bestellen wat de glutenvrije mogelijkheden zijn.

コメント


Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page