top of page

The Kind Coconut

Updated: Aug 25, 2022

Heerlijk gezond, voedzaam en ook nog eens vegan lunchen doe je bij The Kind Coconut in hartje Mechelen!

Kind Coconut Mechelen

Helaas is The Kind Coconut gesloten, hou zeker hun Instagram pagina in de gaten voor ad hoc take away en hopelijk ooit weer een nieuwe zaak!


Onlangs gingen we lekker lunchen bij The Kind Coconut in hartje Mechelen, en hier word je echt gewoon instant vrolijk van!

The Kind Coconut serveert de lekkerste vegan gerechtjes voor ontbijt, lunch en tussendoor. Daarnaast is alles op hun kaart behalve de havermelk ook nog eens glutenvrij. En als je nu denkt, oh bah vegan echt niets voor mij, think again ;) Zelf ben ik zeker geen expert als het op vegan eten aan komt, dus ik wist ook niet goed waar ik me aan kon verwachten, maar wow wat een aangename verrassing was me dat! Ik koos voor de kleurrijke poké bowl met pulled jackfruit en ik moet zeggen het is echt af. Je krijgt een goedgevulde vitaminebom, je merkt echt dat alles vers klaargemaakt wordt met extra veel aandacht want het ziet er niet alleen super mooi uit, de smaken passen ook nog eens fantastisch bij elkaar. Het is wel duidelijk denk ik, ik ben helemaal overtuigd :) 


Voor 99% glutenvrij, 100% vegan en echt wel 200% een echte smaakbom!

Naast poké bowls kan je ook nog kiezen tussen glutenvrij brood met verschillende toppings, een salade, wafels en heel erg veel smoothies dus zeker voor ieder wat wils ;) Samenvatting: dikke aanrader (misschien best wel op voorhand reserveren want het is die niet de grootste zaak en iedereen is precies wel fan)


Kind Coconut Mechelen

Praktisch

The Kind Coconut

Geitestraat 23

2800 Mechelen


info@thekindcoconut.be


Let op: zowel menu's als restauranteigenaars kunnen veranderen. Vraag dus steeds goed na bij het reserveren en bestellen wat de glutenvrije mogelijkheden zijn.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page