top of page

Very Italian Pizza

Updated: Aug 25, 2022

Op zoek naar een snelle hap tijdens het shoppen door? Look no further en geniet van een van de vele glutenvrije pizza's en pasta's bij Very Italian Pizza Breda!

VIP Breda

Na een namiddag op wandelsafari in de Beekse Bergen (wat echt een aanrader is!) reden we door naar Breda om nog even een gezellig terrasje mee te pikken, met als bonus deze overheerlijke pizza pollo!


Na wat online opzoekwerk blijkt dat er in Breda weinig glutenvrij te vinden is, althans als je 's avonds wat lekker wil gaan eten. Daarom maar een reserving gemaakt bij Very Italian Pizza, die Italianen zijn toch altijd een goede keuze hé, als het aankomt op glutenvrij. Bij Very Italian Pizza kunnen vrijwel alle pizza’s en pasta’s glutenvrij gemaakt worden maar er is wel een belangrijke disclaimer: de pizza’s worden in dezelfde oven gebakken als de gewone pizza’s waardoor kruisbesmetting niet vermeden kan worden. Wel worden ze in een apart aluminium bakje gebakken waardoor het risico naar mijn mening wel redelijk beperkt is. Ik heb het dan ook getest en heb hier zelf geen last van gehad, maar iedereen reageert natuurlijk anders hierop dus kies vooral zelf waar jij je comfortabel bij voelt :) De glutenvrije pizza is eindelijk eens in hetzelfde formaat als de gewone pizza, en aangezien ik het gewoon ben om vaak een kleinere pizza te krijgen kreeg ik deze dus niet volledig op, oeps! Gelukkig is mijn vriend graag proefkonijn en ook bij hem viel de GV pizza erg in de smaak. De pizza heeft een lekkere dunne korst en wordt rijkelijk belegd, wat wil je nog meer?! Naast glutenvrij staan er ook twee vegan pizza’s op de kaart, en dus lactosevrij, met de kaas van Violife. 

Ook handig: ze hebben verschillende vestigingen in Nederland. 


Very Italian Pizza Breda

Praktisch

VIP BREDA

Haven 15 4811 WL Breda


T 076-8200337 E breda@veryitalianpizza.nl

Menu met glutenvrije icoontjes


Let op: zowel menu's als restauranteigenaars kunnen veranderen. Vraag dus steeds goed na bij het reserveren en bestellen wat de glutenvrije mogelijkheden zijn.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page