top of page

Weekmenu Maart - Week 1

Updated: Apr 16

De lente is in zicht ☀ Wat een heerlijk weer is het de afgelopen dagen al geweest! Je voelt echt dat het weer tijd wordt voor lekkere salades en genieten van de zon op een terrasje 😊 Daarmee zal dit ook het laatste winter weekmenu zijn voor dit jaar, met een gezonde mix tussen winters comfort food en vrolijke zomerse gerechten. Eet smakelijk!


Weekmenu Maart - Week 1

Bami goreng

Tip: vervang de mie nestjes door rijstnoedels, deze zijn van nature uit glutenvrij. Let op, ketjap is niet altijd glutenvrij, lees dus zeker goed de ingrediënten na. Met een gebakken eitje erbij is dit een lekker vegetarisch gerecht.


Spinaziepuree met kipburgers

Eigen recept

Tip: gehakt en gehaktbereidingen zoals burgers zijn helaas niet altijd glutenvrij, lees dus zeker goed de verpakking. Zowel de naturel als de American kipburger van Albert Heijn zijn wel glutenvrij en heel erg lekker!


Vichyssoise met spekjes

Eigen recept

Tip: deze preisoep wordt gebonden door het gebruik van aardappelen. Nog even goed opletten met de bouillonblokjes maar verder is alles glutenvrij.


Rijst met kipsaté

Tip: ik pas de hoeveelheden voor dit recept hier en daar een beetje aan, ook gebruik ik liever lactosevrije melk in de plaats van water voor de satésaus. Even opletten met de ketjap, maar verder is alles glutenvrij.Zalm in papillot met gebakken patatjes

Eigen recept

Tip: doordat je voor dit gerecht enkel pure ingrediënten gebruikt is het van nature glutenvrij. Breng je gebakken aardappelen eens op smaak met wat gedroogde rozemarijn en oregano, verrassend lekker!


Mexicaanse rijstschotel met gehakt

Tip: niet al het gehakt uit de supermarkt of bij de slager is glutenvrij. Lees dus zeker goed de ingrediënten na. Verder is dit recept ook volledig glutenvrij.


Courgetti met geitenkaas en pesto

Tip: ook lekker met ham -of spekblokjes! Vaak kook ik hier nog wat extra glutenvrije pasta bij om het recept vullender te maken.


Abrikozenplaatcake met honingglazuur

Eigen recept - binnenkort onlineLet op: ingrediënten kunnen veranderen, lees dus steeds goed de verpakking na.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Klein logo Vierkant_edited.jpg
bottom of page